Teletekst 555 – Lotto uitslagen

Dagaanbieding

Op deze pagina van teletekst staan de Lotto uitslagen. De Lotto is een loterij waarbij elke deelnemer iedere week kans maakt op de Jackpot van minimaal 2.500.000 euro! Een lot kost 2 euro per stuk en iedere zaterdagavond is de trekking. Je kunt zelf bepalen met welke getallen je meespeelt. Kies 6 getallen tussen de 1 en de 45 en bij 2 goed geraden getallen win je al een prijs. Voor iedereen die meedoet aan dit kansspel kan direct na de trekking hier de uitslag vinden.

Lotto Super Zaterdag
Op de laatste zaterdag van elke maand is het super zaterdag. Op die dag zijn er 2 trekkingen. Voor elke trekking kunt u loten kopen en meespelen. Daardoor maar je 2x kans op de Jackpot van minimaal 2.5 miljoen. Speel je mee met beide trekkingen dan maak je ook kans op de super zaterdag prijs. Met deze prijs wint u misschien een groot geldbedrag of een verre reis!

Voor een handig overzicht van de Lotto uitslagen gaat u dus naar teletekst 555.

Waar kan ik de trekkingsuitslag bekijken?

De trekking van de Lotto wordt iedere zaterdagavond om 21:00 uur bekend gemaakt. De trekkingsuitslag kan op de website van de Lotto bekeken worden. Daarnaast zijn er diverse andere plekken waar de uitslag bekend gemaakt wordt. Hier een overzicht:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Twitter
  • Lotto app
  • NOS Teletekst 555
  • Lotto verkooppunten

Ook op de social media kan de lottotrekking gevolgd worden. Op YouTube wordt de trekking live uitgezonden op het kanaal van de Lotto. Verder kan op Facebook elke zaterdag de trekking als timeline in een geanimeerde video bekeken worden. Ook worden de uitslagen gepost op Twitter en Instagram. En natuurlijk ook op de vetrouwde teletekst pagina 555 van de NOS.